Κατερίνα Στικούδη: Η Daily Mail έγραψε για τον χορό της για το «Kiki Challenge» με το νυφικό

03 Σεπτεμβρίου 2018 12:23

Το νέο χιτ του Drake έχει γίνει γνωστό ως «Kiki Challenge», καθώς άτομα μαγνητοσκοπούνται να βγαίνουν από ένα εν κινήσει αυτοκίνητο και να το χορεύουν


Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βαγγέλη Σερίφη και την ημέρα του γάμου τους επέλεξε να το γιορτάσει χορεύοντας υπό τους ρυθμούς του νέου τραγιουδιού του Drake «In my feelings».

Το νέο χιτ του Καναδού ράπερ έχει γίνει γνωστό ως «Kiki Challenge», καθώς άτομα μαγνητοσκοπούνται να βγαίνουν από ένα εν κινήσει αυτοκίνητο και να το χορεύουν.

Ωστόσο, ο χορός της Στικούδη την ημέρα του γάμου της φαίνεται πως δεν εντυπωσίασε μόνο τους Έλληνες θαυμαστές της, αφού η βρετανική Daily Mail αφιέρωσε ένα άρθρο στο πρώην μοντέλο. Μάλιστα, η νυν τραγουδίστρια ανέβασε σε ένα από τα stories της στο Instagram τον τίτλο του άρθρου, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της.www.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos