Από απαγχονισμό πέθανε η 20χρονη Αυστραλή

04 Σεπτεμβρίου 2018 16:22

Σε ένα μήνα περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων - Tη σορό παρέλαβαν άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας αφού η μητέρα και η αδερφή της που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν ήταν σε θέση να δουν νεκρή την Sinead - Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε η σορός της να μεταφερθεί στην Αυστραλία


Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος της Sinead McNamara που βρέθηκε κρεμασμένη την περασμένη εβδομάδα στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV που ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Alberto Bailleres, και ήταν αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά.

Ο ιατροδικαστής Πειραιά κ. Ηλίας Μπογιούκας που διενήργησε την νεκροψία- νεκροτομή μιλώντας στο protothema.gr εξήγησε ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων τα οποία θα είναι έτοιμα σε έναν μήνα περίπου. «Ο θάνατος της κοπέλας προήλθε από απαγχονισμό, αλλά είμαστε σε αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων, δηλαδή τοξικολογικές και κάποιες ιστολογικές. Από την εξέταση δεν έχουν προκύψει άλλες κακώσεις ούτε κατάγματα, ενώ υπάρχει και το σημάδι από το σχοινί στο λαιμό της. Τώρα αν ήταν καθαρή αυτοκτονία ή αν την έσπρωξαν σε αυτή την πράξη ψυχολογικά ή υπό την επήρεια ουσιών δεν το ξέρουμε αλλά θα περιμένουμε τις εργαστηριακές εξετάσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Μπογιόκα τη σορό της άτυχης 20χρονης κοπέλας παρέλαβαν άτομα από την πρεσβεία της Αυστραλίας αφού η μητέρα και η αδερφή της που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν ήταν σε θέση να δουν νεκρή την Sinead. Ήδη έχουν ξεκινήσει όλες οι διαδικασίες ώστε η σορός της κοπέλας να μεταφερθεί στην Αυστραλία και στη γενέτειρά της στο Port Macquarie.

Όπως μάλιστα διευκρινίζει, ουδέποτε είπε να μη δουν οι συγγενείς της κοπέλας τη σορό, απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Οι Αρχές της Κεφαλονιάς που πήραν καταθέσεις από όλα τα άλλα μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού αλλά εξέτασαν και το βίντεο από την κάμερα του σκάφους θεωρούν ως επικρατέστερο το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Ωστόσο ακόμη ερευνώνται τα γεγονότα που πιθανόν να οδήγησαν την Sinead Mcnamara στο να δώσει τέλος στη ζωή της. Φυσικά όλα θα διαφωτιστούν και με τα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

wwww.protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos