Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου, για πιθανό σχηματισμό μεσογειακού κυκλώνα στη Δυτική Ελλάδα

25 Σεπτεμβρίου 2018 10:57

Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να σχηματιστεί στα ανοιχτά του Ιονίου την ερχόμενη Παρασκευή και ο Σάκης Αρναούτογλου, καταγράφοντας τα υπάρχοντα δεδομένα, προειδοποιεί -όπως πάντα- για την πιθανότητα, αυτό το χαμηλό να μετατραπεί σε μεσογειακό κυκλώνα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, σπεύδει προϊδεάσει τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας που αναμένεται να επηρρεαστεί από αυτό το χαμηλό, το οποίο δείχνει να έχει και «μάτι» στο κέντρο του. Αυτό σημαίνει, πάντα με τα υπάρχοντα προγνωστικά στοιχεία, πως είναι πιθανό να εξελιχθεί ακόμα και σε Μεσογειακό Κυκλώνα, χωρίς φυσικά αυτή τη στιγμή να μπορεί κανείς να προσδιορίσει την ένταση και την πορεία του.

Γι' αυτό και με την έγκαιρη αυτή παρέμβασή του ζητά από τους κατοίκους του Ιουνίου, της δυτικής Στερεάς και κυρίως εκείνους της Πελοποννήσου να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη του υπό σχηματισμό φαινομένου, από τα δελτία καιρού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του Σάκη Αρναούτογλου:

«Προσοχή!

Συνεχίζουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία να θέλουν τον σχηματισμό ενός βαθέος βαρομετρικού χαμηλού στα ανοιχτά του Ιονίου απο την ερχόμενη Παρασκευή "βγάζοντας και μάτι" στο κέντρο του!

Είναι πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στο αν αυτό το σύστημα θα μετατραπει τελικά σε Μεσογειακό Κυκλώνα ή όχι και ποια θα είναι η τελική του πορεία! Καλό θα είναι πάντως οι κάτοικοι του Ιονίου, της δυτικής Στερεάς και κυρίως της Πελοποννησου να ενημερώνονται τακτικά από τα δελτία

καιρού των επομένων ημερών, γι' αυτό και αν δεν σας κάνει κόπο κοινοποιήστε το ποστ σε φίλους και γνωστούς!».

dokari.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos