Γάμος αλά ελληνικά για τη Μαρία Μενούνος - Δείτε τη λαμπερή νύφη

07 Οκτωβρίου 2018 12:38

Παντρεύτηκε στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον παραδοσιακό ελληνικό γάμο


Τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, παντρεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο χωριό του πατέρα της, Άκοβο Αρκαδίας, η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρίας Μενούνος.

Τα πάντα από νωρίς το πρωί ήταν στην εντέλεια για τον θρησκευτικό γάμο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, με ολόκληρο το χωριό να ζει στο ρυθμό του γάμου.

Το ζευγάρι με τους κουμπάρους του στην πόρτα της εκκλησίας

Η νύφη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα!

Οι δίπλες είναι το παραδοσιακό γλυκό του γάμου στην Πελοπόννησο και προσφέρονται στους καλεσμένους μαζί με τις μπομπονιέρες

Στις συνθέσεις που στολίζουν τα τραπέζια δεσπόζουν λεμόνια και είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ στα πιάτα έχουν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που γίνεται το γαμήλιο γλέντι έχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. Το μενού, ωστόσο, έχει έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη.



 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos