Τέλος εποχής για το MEGA μετά την απόφαση του ΣτΕ

08 Οκτωβρίου 2018 14:21

Τέλος εποχής για το MEGA μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη διακοπή του τηλεοπτικού σταθμού.


Ο χρόνος έχει αρχίσει και μετρά αντίστροφα για το MEGA και η διαδικασία που προβλέπεται είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες το ΣτΕ θα στείλει την απόφασή του στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων αλλά και στο ΕΣΡ που με τη σειρά του οφείλει να ενημερώσει τη DIGEA. Στη συνέχεια η ψηφιακή πλατφόρμα θα αποστείλει επιστολή στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ενημερώνοντάς ότι εντός 48 ωρών θα διακόψει το σήμα της.

Η διακοπή μάλιστα εκτιμάται ότι θα γίνει βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, όπως είχε γίνει στις περιπτώσεις της μετάβασης σε ψηφιακή συχνότητα ώστε να μην… διαταραχθεί το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα δε με τις ίδιες εκτιμήσεις η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί λίγο μετά το δεύτερο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου, οπότε κάποιο βράδυ μετά τις 20 του μήνα θα πέσει μαύρο στο MEGA, το σταθμό που έχει γράψει σημαντική ιστορία στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο…!

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά και την απόφαση του ΣτΕ και το δρομολογημένο πλέον κλείσιμο του σταθμού παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποιος και με τι οικονομικό τίμημα θα αποκτήσει την ταινιοθήκη του σταθμού που όλους αυτούς τους μήνες κράτησε το σταθμό όχι μόνο ζωντανό αλλά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό…!

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos