Καιρός: «Κλείδωσε» η πρώτη ψυχρή εισβολή, στον ορίζοντα και δεύτερη...

20 Οκτωβρίου 2018 12:05

«Κλείδωσε» η πρώτη ψυχρή εισβολή για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ ήδη άρχισαν τα προγνωστικά μοντέλα καιρού να εμφανίζουν και... δεύτερη στις αρχές του Νοέβρη.

Ο καιρός αλλάζει, ο χειμώνας έρχεται και τα προγνωστικά μοντέλα καιρού επιβεβαιώνουν πλέον την πρώτη σοβαρή ψυχρή εισβολή που θα φτάσει έως και τη χώρα μας, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι εντυπωσιακή, έως και 15 βαθμών σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, ενώ με τα υπάρχοντα στοιχεία το κρύο θα είναι το κυρίαρχο «συστατικό» αυτής της καιρικής μεταβολής, καθώς δεν φαίνονται -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- σοβαρά φαινόμενα και οι όποιες χιονοπτώσεις σημειωθούν θα αφορούν σε αρκετά ορεινές περιοχές της χώρας.

Σημειώνεται πως αν και ο υδράργυρος θα αρχίσει από την Κυριακή να καταγράφει πτώση, από την Τετάρτη αυτή θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε όλη τη χώρα, ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι οι πιο ψυχρές μέρες, μέχρι τις... επόμενες.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις αρχές Νοεμβρίου τα μοντέλα δείχνουν νέα, ακόμα πιο έντονη ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη, δίχως σε αυτή τη φάση να μπορεί να καθοριστεί με ακρίβεια η ακριβής πορεία του αυλώνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos