Πρεμιέρα με «Λουκέτο» στο Frangelico από την ΑΑΔΕ

28 Οκτωβρίου 2018 19:53

Δεν πρόλαβαν να κάνουν… παρέλαση ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, καθώς το κέντρο που εμφανίζονται έκλεισε για 48 ώρες λόγω φορολογικών παραβάσεων.


Η πρεμιέρα δεν ήταν, λοιπόν, γούρικη για το γνωστό Frangelico στην παραλιακή, καθώς κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, που έκανε προληπτικό έλεγχο για μη έκδοση αποδείξεων, διαπίστωσε ότι στο κέντρο διασκέδασης είναι… ξεχασιάρηδες. Οι ελεγκτές βεβαίωσαν 12 παραβάσεις για ποτά, ενώ αποδείχθηκε ότι και οι λουλουδούδες δεν είχαν πολύ καλή σχέση με την εφορία, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν άλλες 45 παραβάσεις.

 

Η «καμπάνα» έπεσε, το κέντρο χάνει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπαίνει στη «μαύρη» λίστα της ΑΑΔΕ. Σημειωτέον, ότι η φιάλη ανά τέσσερα άτομα τιμολογείται 160 ευρώ, αλλά ανεβαίνει στα 180 ευρώ για special και στα 230 ευρώ για premium, οπότε όποιος κάνει την αναγωγή με τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, έχει και μια τάξη μεγέθους για το ύψος των παραβάσεων.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos