Όταν η Βικτώρια Καρύδα μιλούσε στο My Style Rocks για τον σύζυγο της, πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία!

01 Νοεμβρίου 2018 15:10

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, η είδηση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος έπεσε νεκρός με τέσσερις σφαίρες μπροστά στο σπίτι του στη Βούλα. Πρόκειται για τον σύζυγο της εντυπωσιακής καλλονής, Βικτώριας Καρύδα, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γνωστό μοντέλο την ώρα της δολοφονίας, βρισκόταν σε επίδειξη μόδας και έκανε πασαρέλα. Όταν οι οικείοι της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, δεν τα κατάφεραν και έτσι βρέθηκαν στα παρασκήνια του show. Όπως αντιλαμβάνεστε μόλις έμαθε ότι ο άντρας της είναι νεκρός έπαθε σοκ.

 

Ο Γιάννης Μακρής και η Βικτώρια Καρύδα ήταν πολύ καλά στο γάμο τους, ενώ την ευτυχία τους πολλαπλασίασαν τα δυο τους παιδιά. Το μοντέλο μέσα από το My Style Rocks, αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στο σύζυγό της.
karida2

Μάλιστα, σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι και φορώντας νυφικό είπε για τον Γιάννη:«Είχα κάνει επίδειξη στο Madwalk και τραγούδησε ο Μαρτάκης αυτό το τραγούδι και στον άντρα μου άρεσε πολύ. Και σκεφτόμουν επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για τον γάμο, να του το τραγουδήσω. Κάναμε τον θρησκευτικό γάμο πριν από τρία χρόνια. Τον πολιτικό πριν πολλά χρόνια. Αυτό που φοράω είναι το νυφικό του γάμου μου. Έκανα πολλές επιδείξεις με νυφικά και ήθελα στον γάμο μου, κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Αυτό που δεν έχω φορέσει ποτέ».



faysbook.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos