Γιάννης Μακρής: Το βίντεο της δολοφονίας

06 Νοεμβρίου 2018 11:21

Ο δολοφόνος τρέχει προς το αυτοκίνητο και πυροβολεί συνεχόμενα - Ο Γιάννης Μακρής δέχεται τις πρώτες σφαίρες και βγαίνει από το αυτοκίνητο - Ο άνδρας τον ακολουθεί και του ρίχνει τη χαριστική βολή - Συγκλονιστικό ντοκουμέντο


Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα «Καθημερινή» το βίντεο της δολοφονίας στη Βούλα. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Ο ψυχρός δολοφόνος τον πυροβολεί συνεχόμενα.

Ο δολοφόνος πλησιάζει το αυτοκίνητο από δεξιά, από την πλευρά του συνοδηγού. Ο Γιάννης Μακρής μόλις έχει επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο. Ο άνδρας με το καπέλο τύπου τζόκεϊ, το γκρι μπουφάν και το μαύρο παντελόνι πλησιάζει σχεδόν τρέχοντας κρατώντας ένα όπλο με σιγαστήρα και με τα δυο του χέρια.

click4more
Γιάννης Μακρής: Ο σιγαστήρας και οι κινήσεις του δολοφόνου
Σημαδεύει και πυροβολεί συνεχόμενα. Οι πρώτες σφαίρες διαπερνούν το τζάμι του συνοδηγού και τραυματίζουν το 46χρονο επιχειρηματία.

Ο δράστης μοιάζει αποφασισμένος να σκοτώσει. Πυροβολεί αρχικά από απόσταση για να εξουδετερώσει το θύμα του, ίσως και σε μια προσπάθεια να μην του επιτρέψει να πάρει κάποιο όπλο.

Ο 46χρονος δέχεται τα πρώτα χτυπήματα και προσπαθεί να διαφύγει. Βγαίνει από το αυτοκίνητο και κάνει δύο με τρία βήματα. Δεν προλαβαίνει να διαφύγει. Ο δολοφόνος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και πυροβολεί ξανά. Ο Γιάννης Μακρής πέφτει νεκρός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos