“Υπατία” η νέα κακοκαιρία από Τετάρτη 09/01!

08 Ιανουαρίου 2019 22:13

Υπατία. Έτσι "βαφτίστηκε" το νέο κύμα κακοκαιρίας, αφού ο καιρός δεν λέει... να κάτσει καλά. Χιόνια, βροχές, καταιγίδες και πολύ κρύο περιμένουμε σε πολλές περιοχές της χώρας. Δείτε σε βίντεο πώς θα "χτυπήσει" η Υπατία. Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία σε Αττική και επαρχία.

Ο καιρός δεν… ησυχάζει και η… ονοματολογία στα καιρικά φαινόμενα επίσης! Η «Υπατία», λοιπόν, είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από την Τετάρτη 09/01/2019, με κύρια χαρακτηριστικά τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα και τους θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη. Την ίδια ώρα, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε πολλές περιοχές τόσο της Αθήνας, όσο -όπως είναι λογικό- και της επαρχίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη θέση του βαρομετρικού χαμηλού που σχετίζεται με την κακοκαιρία «Υπατία» καθώς και την εξέλιξη των φαινομένων (βροχές-καταιγίδες-χιονοπτώσεις) από το βράδυ της Τρίτης 08/01 έως το πρωί της Παρασκευής 11/01.
Καιρός: Πού θα χτυπήσει η Υπατία

Πιο αναλυτικά, αύριο Τετάρτη 09/01 αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης.
click4more

Κλειστά σχολεία στην Αττική: Πού μπαίνει λουκέτο την Τετάρτη 09/01

Παράλληλα βροχές θα πέσουν στην υπόλοιπη χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο και στις παράκτιες περιοχές.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου και από τα βορειοδυτικά και έως το απόγευμα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.

Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos