«Προφητική» η αείμνηστη Μαλβίνα Κάραλη όταν μιλούσε για το Μακεδονικό 20 χρόνια πριν...

23 Ιανουαρίου 2019 17:18

Η συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαλβίνα Κάραλη ήταν μια ιδιαίτερη και πολυτάλαντη προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της σε ότι κι αν καταπιάστηκε. Πολυσχιδές ταλέντο, με βαθιά παιδεία, ξεχώριζε, εκτός των άλλων, για το σπινθηροβόλο πνεύμα της και την ελευθεροστομία της.


«Έφυγε» νωρίς, περνώντας στην αιωνιότητα στις 7 Ιουνίου 2002, αφήνοντας κατά πολλούς ένα μεγάλο κενό. Γιατί η Μαλβίνα συνήθιζε να σχολιάζει τα δημόσια τεκταινόμενα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.
Για πολλούς ήταν one of a kind persona, η οποία τα τελευταία χρόνια του σύντομου βίου της «τα έλεγε» μέσα από τηλεοπτική συχνότητα και τάραζε πάντα τα «νερά»!

Παρακολουθήστε σε βίντεο τι έλεγε η ίδια για το ζήτημα του Μακεδονικού 20 περίπου χρόνια πριν. Οι προβληματισμοί του τότε και του σήμερα που το θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα, μοιάζουν πανομοιότυποι, σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Και η Μαλβίνα, ίσως κατά προφητικό τρόπο, είχε εκφράσει άποψη από τότε...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos