Πέντε gadgets που προσέχουν την υγεία σας

28 Ιανουαρίου 2019 21:47

Αυτά τα πέντε gadgets θα σας αλλάξουν τη ζωή


Αν είστε από τους ανθρώπους που η υγεία σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής σας και θέλετε να έχετε τον έλεγχό της όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε, τότε δείτε πέντε must have gadgets.

Ένας παλμογράφος στο χέρι σας

Βρίσκεστε κάπου έξω και νιώθετε μια ξαφνική ταχυπαλμία; Ο προσωπικός σας παλμογράφος σας επιτρέπει να ελέγξετε τους χτύπους της καρδιάς σας όποτε κι αν θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε. Μόλις συνδεθεί με την κατάλληλη εφαρμογή το Kardia Mobile, στέλνει ηλεκτροκαρδιογράφημα εφάμιλλο ιατρικού επιπέδου σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Τόσο απλά!

Για να γνωρίζετε τι εισπνέετε

Έχετε άσθμα ή αλλεργίες; Με ένα απλό gadget μπορεί να διασφαλίσετε σιγουριά για τον αέρα που αναπνέετε και προειδοποιήσεις για τις βλαβερές τιμές αερίων που ενδέχεται να επηρεάσουν την αναπνοή σας. Το μικρό μέγεθος του Atmotube και η δυνατότητα σύνδεσης με USB το καθιστούν εύχρηστο σε οποιοδήποτε μέρος και οποιοδήποτε χώρο.

Χάρη στους ακριβείς αισθητήρες και τη δωρεάν χρήση του στα κινητά το Atmotube εξετάζει τον αέρα και ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για την ύπαρξη επιβλαβών αερίων (CO) και πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Ταυτόχρονα φροντίζει να μετρήσει και να σας ενημερώνει για τη θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα στον χώρο ή το μέρος που βρίσκεστε.

Κάντε μόνος σας αλκοτέστ

Έχετε βγει, ήπιατε ένα ποτηράκι παραπάνω και ανησυχείτε μήπως ξεπεράσατε το επιτρεπόμενο όριο για να επιτρέπετε να οδηγήσετε; Το Alcohoot γίνεται το εργαλείο για να κάνετε αλκοτέστ στον εαυτό σας. Το συνδέετε εύκολα με το smartphone σας και παρακολουθείτε το επίπεδο του αλκοόλ στο αίμα σας. Το μικρό και απίστευτα χρήσιμο gadget χρησιμοποιεί τεχνολογία αντίστοιχη με αυτή της τροχαίας. Λειτουργώντας με μία εφαρμογή Android / iOS σας επιτρέπει όχι μόνο να μετράτε το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα σας αλλά μπορεί να δείξει ανοιχτά εστιατόριο που βρίσκονται κοντά σας και σε κάποιες χώρες αν κριθεί ότι δεν είστε σε θέση να οδηγήσετε σας καλεί και ταξί.

Φορητή λεύκανση δοντιών

Σκεφτήκατε ποτέ πως θα μπορούσατε να λευκάνετε τα δόντια σας όπου κι αν βρίσκεστε; Ένα gadget που τιμήθηκε με το βραβείο Thomas Edison για την καινοτομία και τη σχεδίασή του φροντίζει και γι’ αυτό. Η συσκευή Brilliant Personal Teeth Whitening χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή κατοχυρωμένη τεχνολογία G.L.O. λευκαίνει τα δόντια και παρέχει επαγγελματικά, μακροχρόνια αποτελέσματα στο σπίτι ή εν κινήσει.

Το GLO Brilliant Personal Whitening Device τροφοδοτείται από έναν συμπαγή ελεγκτή τύπου iPod και με 8λεπτες συνεδρίες ημερησίως κάνει τα δόντια σας έως και πέντε αποχρώσεις λευκότερες σε διάστημα πέντε ημερών.

Καταγράφει τι συμβαίνει στο μυαλό σας

Αποτελούμενο από επτά αισθητήρες – ηλεκτροεγκεφαλογράφους το Muse καταγράφει τη λειτουργία του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας και μεταφέρει τις πληροφορίες που λαμβάνει στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας μέσω Bluetooth. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να ελέγξετε και να περιορίσετε το άγχος από τη ζωή σας το Muse σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σας και κατ’ επέκταση σας διδάσκει πώς να επιτύχετε την ειρήνη και την ηρεμία.

ygeiamou.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos