Συναγερμός για την γρίπη! Πληροφορίες για 18 νεκρούς! – Ανάμεσά τους 3 παιδιά!

31 Ιανουαρίου 2019 16:25

Τριπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα οι νεκροί από την γρίπη. Σε λίγο οι επίσημες ανακοινώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ανησυχούν οι ειδικοί αφού ο ιός Η1Ν1 "σκοτώνει" χωρίς διακρίσεις.


Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iatropedia.gr, τριπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα οι νεκροί φτάνοντας τους 18, ενώ ανάμεσά τους είναι και τρία παιδιά!

Ο ιός Η1Ν1 φέτος «σκοτώνει» ανθρώπους όλων των ηλικιών με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Που σημαίνει ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών, υπάρχουν στη μακάβρια λίστα που σιγά σιγά δημιουργείται και φέτος το χειμώνα με νεκρούς από τον ιό της γρίπης. Το πανδημικό στέλεχος του χειμώνα 2009-10 έχει άλλωστε αυτό το προφίλ, να πλήττει άτομα που δεν περίμενε κάποιος να κάνουν τόσο σοβαρές επιπλοκές από την γρίπη και να πεθάνουν από αυτές.

Οι πληροφορίες του iatropedia.gr μιλούν και για ανθρώπους που κατέληξαν εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Σε λίγο αναμένεται και η επίσημη έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos