Έκρηξη στη Γλυφάδα: Πού στρέφονται οι έρευνες - Στο νοσοκομείο ο οδηγός του καμμένου ΙΧ

01 Μαρτίου 2019 14:21

Ο τραυματίας είναι Λιβανέζος, ηλικίας 56 ετών και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια - Το ΙΧ έφερε πινακίδες Αυστραλίας, γεγονός που εγείρει ερωτήματα - Αυστραλιανά ΜΜΕ τον συνδέουν με τη δράση συμμοριών του υποκόσμου της Αυστραλίας


Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έφθασε στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, ερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες παγίδεψαν το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes-AMG με τις πινακίδες Αυστραλίας και τραυμάτισαν τον 56χρονο Λιβανέζο οδηγό του (το δίπλωμα που βρέθηκε είναι και αυτό Αυστραλίας).

Η Ασφάλεια που έχει αναλάβει την υπόθεση κάνει λόγο για μια πολύ σοβαρή ιστορία καθώς το παγιδευμένο όχημα που τινάχτηκε στον αέρα στις 10:10 το πρωί σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, παραπέμπει σε μαφιόζικα ξεκαθαρίσματα που αδιαφορούν για το αν θα υπάρξουν παράπλευρα θύματα στο κλείσιμο των λογαριασμών τους. Η Πυροσβεστική που έφθασε αμέσως στο σημείο με τέσσερα οχήματα και 12 πυροσβέστες κατάφερε να σβήσει γρήγορα τη φωτιά ενώ τέσσερα ακόμη αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos