Το «τελευταίο χειροκρότημα» στον Φαίδωνα Γεωργίτση

02 Μαρτίου 2019 13:46

Στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης - Συντετριμμένη η οικογένειά του


Το τελευταίο αντίο, είπαν σήμερα, η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς στον Φαίδωνα Γεωργίτση στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 80 ετών και βύθισε στη θλίψη τους αγαπημένους του. Συντετριμμένοι έφθασαν από νωρίς στο κοιμητήριο η σύζυγός του Μπέτσυ με τα δύο τους παιδιά, Ραφαέλο και Μαρίζα. Ο δημοφιλής ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας στο ησυχαστήριο του, στο σπίτι του στο Κορωπί, αλλά δεν είχε σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη... την υποκριτική.
Μέσα στο κτήμα «Κεκρωπία» όπου ζούσε με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά είχε χτίσει το δικό του θέατρο για το οποίο καμάρωνε πολύ. Στο πολιτιστικό κέντρο 10 στρεμμάτων που είχε φτιάξει ο ηθοποιός, είχαν φιλοξενηθεί φεστιβάλ τραγουδιού και πολλά θεατρικά δρώμενα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos