Σκέτο «Μακεδονία» τα Σκόπια στην μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου

07 Μαρτίου 2019 15:24

Την εμμονή των γειτόνων μας να ξεχνούν την λέξη "Βόρεια" από την επίσημη πλέον ονομασία της χώρας τους (Βόρεια Μακεδονία) αποδεικνύει ανάρτηση που έκανε στο facebook γνωστό ελληνικό ταξιδιωτικό γραφείο.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο omorfataxidia.gr στην ανάρτηση με τίτλο «Αυτόπτης μάρτυς» περιγράφει ότι το περίπτερο της «Βόρειας Μακεδονίας» στην μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου η γειτονική χώρα διαφημίζεται ως σκέτη Μακεδονία. Η ανάρτηση σημειώνει:

«Δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε έχουν προθεσμία οι Σκοπιανοί να αλλάξουν το όνομα της χώρας τους σε Βόρεια Μακεδονία ή αν αυτή έχει παρέλθει, στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βερολίνου ωστόσο, παρουσιάζονται ως σκέτο Macedonia. Αντίθετα οι Γερμανοί διοργανωτές την αναφέρουν στις σημάνσεις τους ως Βόρεια Μακεδονία. Την ίδια ώρα στο ελληνικό περίπτερο, υπάρχουν σταντ με τρεις Μακεδονίες. Την Ανατολική, την Κεντρική και την Δυτική. Είναι αμφίβολο αν οι ξένοι καταλαβαίνουν τι είναι τελικά η Μακεδονία».

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos