Πτώση γυναίκας στο Mall: Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά την είδαν να βουτάει στο κενό

28 Μαρτίου 2019 11:19

Τα αίτια της τραγωδίας με την πτώση και τον θάνατο γυναίκας μέσα στο Mall στο Μαρούσι, την Τετάρτη το βράδυ, αναζητά η αστυνομία.

Όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν από τη στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και ύστερα να πέφτει στο κενό.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο:

- Το πρώτο, να πρόκειται για αυτοκτονία, το οποίο θεωρείται και το πιθανότερο ως τώρα.

- Το δεύτερο, να πρόκειται για δυστύχημα και η γυναίκα να βρέθηκε στο κενό επειδή αφαιρέθηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50. Η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι είναι περίπου 40 ετών. Τραγική λεπτομέρεια ότι ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί οι δικοί της, καθώς δεν έφερε έγγραφα πάνω της και δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Αμέσως μετά την πτώση της η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όμως είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα με τη μικρή της κόρη, που πόσταρε αμέσως μετά μία μαύρη εικόνα: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του», έγραψε.

Τέλος, τη θλίψη της για τον θάνατο της γυναίκας, που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development με ανακοίνωσή της.

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos