Μετά την πληθωρική γραμματέα, ο Μάκρος Μπόλαρης προσέλαβε και Σταρ Ελλάς στο επιτελείο του

03 Απριλίου 2019 11:24

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς η πρώην ξανθιά, πληθωρική γραμματέας του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, Θωμαρίτα Καλδάρα,στο στόχαστρο των χρηστών των social media βρέθηκε η ειδική σύμβουλός του.


Κι αυτό γιατί η ειδική σύμβουλος του Μάρκου Μπόλαρη είναι η εντυπωσιακή Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, γνωστή από τα καλλιστεία καθώς είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς το 2002.

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου εργάζεται ως ειδική σύμβουλος του Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό ΦΕΚ.

Εκτός, λοιπόν, από τον τίτλο ομορφιάς, η Λένα Παπαρρηγοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο. Προφανώς εκεί «κουμπώνει» και η θέση της στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα.

Πάντως από την πλευρά τους, οι χρήστες του διαδικτύου πρόσεξαν πως ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναίκες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του

www.efimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos