Εξάρχεια: Aντιεξουσιαστές μαχαίρωσαν λιμενικό και του πήραν το όπλο

04 Απριλίου 2019 22:58

Οι δύο λιμενικοί, συνοδεία εισαγγελέα, πραγματοποιούσαν έρευνα σε οικία στην περιοχή - Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού - Οι αντιεξουσιαστές απέσπασαν το τσαντάκι με το όπλο και του δεύτερου λιμενικού


Επίθεση από αντιεξουσιαστές στην περιοχή των Εξαρχείων, δέχθηκαν δύο λιμενικοί, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο ενστόλους να τραυματιστεί από μαχαίρι και να του πάρουν το όπλο.

Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού, κατά τη διάρκεια επιχείρησης των δύο λιμενικών, συνοδεία εισαγγελέα.

Κατά την έξοδο των Λιμενικών και του Εισαγγελέα από οίκημα, δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 30 με 40 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι αντιεξουσιαστές ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και με μαχαίρι τραυμάτισαν τον έναν στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο. Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός απο τον οποίο απέσπασαν επίσης το τσαντάκι του, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και εκείνος το όπλο του.

Αμέσως μετά, η ομάδα των αντιεξουσιαστών διέφυγε στα γύρω στενά. Η αστυνομία και το λιμενικό διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos