Τέλος οι εποχές που κάναμε ουρές στα πρακτορεία ΟΠΑΠ: Τώρα παίζεις ΤΖΟΚΕΡ και online

06 Απριλίου 2019 15:18

Οι εποχές που κάναμε ουρές στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να καταθέσουμε τα δελτία μας στο Τζόκερ ανήκουν στο παρελθόν.


Έπειτα από τεχνολογική προετοιμασία μηνών, τo Τζόκερ είναι πλέον διαθέσιμο και online για τους παίκτες, μέσω ειδικής εφαρμογής.
Οπως ανέφερε η διοίκηση του Οργανισμού κατά τη τηλεδιάσκεψη για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της περσινής χρονιάς, πέρα από την επένδυση στην ανάπτυξη του νέου Pamestoixima.gr., της στοιχηματικής διαδικτυακής πλατφόρμας της εταιρείας, ο ΟΠΑΠ προχωρά άμεσα στη διάθεση του ΤΖΟΚΕΡ μέσω του online καναλιού.

Συγκεκριμένα ήδη υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης δελτίων Τζόκερ μέσω της ειδικής ενότητας που είναι διαθέσιμη από ειδική εφαρμογή (για android και στο app store). Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τους αριθμούς για το δελτίο τους από το κινητό ή το tablet τους, να ενημερώνονται για τις κληρώσεις και τα αποτελέσματα του παιχνιδιού, αλλά και να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό προηγούμενων κληρώσεων. Σε περίπτωση επιτυχίας τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos