Τουρκικός Τύπος: Θα μετατρέψουμε σε τουρκική λίμνη το Αιγαίο

06 Μαϊος 2019 13:00

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak οι ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης βρίσκονται σε πανικό γιατί, «από τη στιγμή που οι δύο συστοιχίες των S-400, που η Τουρκία ετοιμάζεται να παραλάβει τον Ιούλιο, τοποθετηθούν η μία στη Σμύρνη και η άλλη στην Αντιόχεια, το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα καταστούν ''τουρκική λίμνη''»


Οι S-400 θα τοποθετηθούν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο για να ελέγχουν την Ελλάδα και τα ενεργειακά σχέδια της Κύπρου, υποστηρίζει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak με πρωτοσέλιδο τίτλο «Να ο λόγος του πανικού για τους S-400».

Όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα οι ΗΠΑ και άλλες χώρες της Δύσης βρίσκονται σε πανικό γιατί, «από τη στιγμή που οι δύο συστοιχίες των S-400, που η Τουρκία ετοιμάζεται να παραλάβει τον Ιούλιο, τοποθετηθούν η μία στη Σμύρνη και η άλλη στην Αντιόχεια, το Αιγαίο και η Μεσόγειος θα καταστούν ''τουρκική λίμνη''».

Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η τοποθέτηση των S-400 στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως στόχο:

- Στη Μεσόγειο, να ελέγξουν τον εναέριο χώρο και να φέρουν τα πάνω κάτω στα σχέδια του ενεργειακού πολέμου που διεξάγεται στην περιοχή.

-Στο Αιγαίο, να ρίξουν στο κενό τα σχέδια κατοχής της Αθήνας, ακόμη και στα νησιά που έπρεπε να είναι αποστρατικοποιημένα αλλά η Αθήνα έχει τοποθετήσει στρατιωτικά φυλάκια. Και επίσης από τη στιγμή που όλα τα αεροσκάφη που θα απογειώνονται από την Ελλάδα θα εντοπίζονται αμέσως από τα ραντάρ των S-400, η Ελλάδα θα σταματήσει τις απειλές κατά της Τουρκίας στο Αιγαίο.

-Και τέλος στη Συρία, να εμποδίσουν τη δημιουργία ‘διαδρόμου τρομοκρατίας’ από τους Κούρδους της Συρίας (YPG).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos