Eurovision 2019: Τα πάνω-κάτω στα στοιχήματα λίγο πριν τον Α' Ημιτελικό -Σε ελεύθερη πτώση η Κύπρος

12 Μαϊος 2019 21:00

Συνεχίζει η πτωτική τάση στις προβλέψεις των γραφείων στοιχημάτων για την Κύπρο και την Τάμτα στη Eurovision. Η Ελλάδα αντίθετα, δείχνει να ανεβαίνει ελαφρά στις αποδόσεις.

Μπορεί να έφτασε στο Τελ Αβίβ με τους καλύτερους οιωνούς, όμως η εμφάνισή της Τάμτα επί σκηνής φαίνεται πως προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις στους φανατικούς της Eurovision. Η κυπριακή συμμετοχή συγκαταλεγόταν μεταξύ των φαβορί ως την περασμένη εβδομάδα, καταλαμβάνοντας ακόμη και την 6η θέση στις αποδόσεις για τον φετινό νικητή.

Ωστόσο, έπειτα και από τις δύο πρόβες της Τάμτα, η συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision υποχώρησε στην 12η θέση. Από την αποστολή τονίζουν πως τα αρνητικά σχόλια για τα φωνητικά οφείλονται σε τεχνικό πρόβλημα το οποίο και λύθηκε. Μένει, το Replay να αποδείξει τη δυναμική του στον Α' Ημιτελικό αυτή την Τρίτη.

Η Κατερίνα Ντούσκα εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision που γίνεται στο Τελ Αβίβ
Την ίδια ώρα, η Ελλάδα και η Κατερίνα Ντούσκα φαίνεται πως αντιστρέφουν την πτωτική τάση που κατέγραψε και η ελληνική συμμετοχή της Eurovision. Αυτή τη στιγμή, οι αποδόσεις δίνουν την χώρα μας μια θέση πάνω από την Κύπρο στο νο. 11 με πιθανότητες να ανέβει περισσότερο μέσα στην εβδομάδα. Η Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love διαγωνίζονται επίσης στον Α' Ημιτελικό, την Τρίτη.

Καταρρέουν τα φαβορί της Eurovision
Μετά τις δύο πρόβες των αποστολών στο Τελ Αβίβ, τα γραφεία στοιχημάτων άλλαξαν ριζικά τις θέσεις των χωρών που θα διαγωνιστούν φέτος στη Eurovision. Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα τραγούδια που έφτασαν στο Ισραήλ με τον τίτλο του φαβορί υποχωρούν στις αποδόσεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον διαγωνισμό.

Ετσι, η Ρωσία υποχωρεί δύο θέσεις και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση αναφορικά με την πρόβλεψη του νικητή. Πέντε θέσεις πιο χαμηλά και η Ελβετία, από την ημέρα που ο Λούκα Χάνι παρουσίασε το τραγούδι του στη σκηνή της Eurovision, σε μια χορογραφία που σε πολλούς θύμισε Fuego.

Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας παραμένει το φαβορί για τη νίκη στην Eurovision, με τις αποδόσεις όμως να υποχωρούν
Φαβορί επί μήνες, ακόμη και για τη νίκη, η Ιταλία βλέπει τη συμμετοχή της να υποχωρεί στην 6η θέση, ενώ στη 10η βρίσκονται οι ιδιόρρυθμοι Hatarι, από την Ισλανδία, χάνοντας πέντε θέσεις στις προβλέψεις των στοιχημάτων για τον νικητή της Eurovision.

Η μεγάλη έκπληξη της τελευταίας ημέρας στη Eurovision
Αντίθετα, άλμα στην τριάδα των επικρατέστερων συμμετοχών της Eurovision κάνει τα τελευταία 24ωρα η Γαλλία. Ο Μπιλάλ Χασανί με την εκκεντρική εμφάνιση με περούκα και μακιγιάζ και το ιδιαίτερα αγαπητό για τους φαν της Eurovision μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, βρέθηκε από την 15η θέση (ίσως και χαμηλότερα) να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και τη νίκη.

Από μουσουλμανική οικογένεια, ο Χασανί φέρνει στη Eurovision το μήνυμα της διαφορετικότητας που όπως δείχνουν τα στοιχήματα κερδίζει τους φανατικούς του διαγωνισμού / Eurovision.tv
Ανοδικά κινείται και η Σουηδία με ένα τραγούδι που θυμίζει λειτουργία Αφροαμερικανών σε ήχους της γκόσπελ. Η πολυνίκης Σουηδία βρίσκεται πλέον στη 2η θέση, μια ανάσα από τον Ολλανδό τραγουδιστή, Ντάνκαν Λόρενς. Ο τελευταίος διατηρεί την προτίμηση των γραφείων στοιχημάτων για τη νίκη στη Eurovision. Η ιδιαίτερα λιττή εμφάνισή του όμως στη σκηνή έχει ρίξει την απόδοσή του, με Γαλλία και Σουηδία να τον απειλούν ρεαλιστικά

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos