Απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες οι εκπαιδευτές στα ΙΕΚ

06 Ιουνίου 2019 21:15

Απειλούν να μην παραδώσουν τις βαθμολογίες των τελικών εξετάσεων των σπουδαστών

Να μην παραδώσουν τις βαθμολογίες των τελικών εξετάσεων των σπουδαστών των ΙΕΚ απειλούν οι εκπαιδευτές των Ιντιστούτων επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και οκτώ μήνες. Το ΔΣ του Σωματείου Εκπαιδευτών Δημοσίων ΙΕΚ και λοιπών Φορέων Διά Βίου Μάθησης ΣΕΔΙΕΚαποφάσισε ομόφωνα, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις επίλυσης των προβλημάτων, να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση, ως έσχατο μέσο πίεσης, τη λήψη απόφασης για αποχή των εκπαιδευτών από την παράδοση βαθμολογιών των τελικών εξετάσεων μέχρι να λάβουν υπογεγραμμένες συμβάσεις στα χέρια τους. Οι αποφάσεις θα ληφθούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Όπως ανανακοίνωσε το σωματείο των εκαπιδευτών ΙΕΚ, «οι μη πιστοποιημένοι εκπαιδευτές παραμένουν απλήρωτοι από την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους και για οκτώ μήνες, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για το πότε θα πληρωθούν ούτε με τι ωρομίσθιο θα πληρωθούν. Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι εμφανίζονται ανασφάλιστοι λόγω αυτής της κατάστασης.».

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos