Καιρός – Αττική: 60 χιλιοστά βροχής σε μια ώρα και 680 κεραυνοί!

19 Ιουνίου 2019 17:51

Οι ουρανοί άνοιξαν το μεσημέρι και οι μετρήσεις είναι συγκλονιστικές. Αγία Παρασκευή και Παπάγου πνίγηκαν από την βροχή. Τουλάχιστον 680 κεραυνούς μέτρησε το σύστημα εντοπισμού κεραυνών «ΖΕΥΣ».

Ήταν πρόβλεψη και έγινε πράξη! Ο καιρός έδειξε για ακόμα μια φορά τα δόντια του το μεσημέρι της Τετάρτης και σύμφωνα με το meteo.gr οι ουρανοί άνοιξαν και αν ήταν νύχτα θα γινόταν μέρα αφού έριξε 680 κεραυνούς. Οι βροχές και οι τοπικά έντονες καταιγίδες συνοδεία χαλαζοπτώσεων, που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι καταγράφηκαν και μετρήθηκαν από το meteo.gr.

Σημαντικά ύψη βροχόπτωσης κατεγράφησαν από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr και αποτυπώνονται στο Χάρτη 1, του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου Αττικής. Ενδεικτικά, το ύψος της βροχόπτωσης στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής έφτασε τα 61.2 mm και στην περιοχή του Παπάγου τα 49 mm, σε χρονικό διάστημα μίας ώρας.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos