Έρχεται η Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας

30 Ιουνίου 2019 19:35

Για 8η συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι των αεροσκαφών θα βρεθούν στην Τανάγρα για να παρακολουθήσουν το Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019.


Η μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2019, επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά και θα μας απογειώσει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, από την Αεροπορική Βάση Τανάγρας!

Έχοντας ως κύριο στόχο να ανταμείψει τους περισσότερους από 60.000 θεατές από Ελλάδα, αλλά και τους 4.000 ξένους επισκέπτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα από 18 χώρες του εξωτερικού, η AFW 2019 ετοιμάζει ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Φέτος, και για πρώτη φορά στην AFW, μια από τις παλαιότερες, και χωρίς καμία αμφισβήτηση, μια από τις καλύτερες ακροβατικές ομάδες στον κόσμο, θα μας καθηλώσει με ένα συγκλονιστικό θέαμα, γεμάτο χρώματα, καπνούς και ελιγμούς ακριβείας από 8 Alphajets!

Το πλούσιο πρόγραμμα δε σταματά εδώ! Μια πρόγευση από τις φετινές συμμετοχές που θα σκορπίσουν έντονες συγκινήσεις είναι οι Royal Jordanian Falcons, το Belgian F-16 Solo Display DARK FALCON, η Aerobatic Team ORLIK της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας, το Solo Display Saab 105 της Αυστριακής Πολεμικής Αεροπορίας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Johan Gustafsson από τη Σουηδία με το μαγευτικό νυχτερινό airshow, η Red Bull Team Schaerer από τη Σουηδία με δύο τηλεκατευθυνόμενα ανεμοπλάνα, η ομάδα αλεξιπτωτιστών Sky Dive Attica, η RC Kavala Acro Team, ο Stijn De Jaeghere Aerobatics από το Βέλγιο με το EXTRA 300 και φυσικά τα μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων με το F-16, Mirage 2000-5, T-6 TEXAN II, TECNAM P-2002JF και F-4E Phantom II για μια ακόμα πιο δυναμική παρουσία από ότι μας έχουν συνηθίσει!

Στη μεγαλύτερη αεροπορική στατική έκθεση των τελευταίων χρόνων, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να φωτογραφηθούν δίπλα στα Panavia Tornado της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Casa C295 της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας, και την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία με το νέο της απόκτημα, το αεροσκάφος αρχικής εκπαίδευσης TECNAM P-2002JF, F-4E Phantom II, Mirage 2000-5, καθώς και τα σπάνια ιστορικά αεροσκάφη της.

Ετοιμαστείτε για μια ακόμη διήμερη εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα, εκεί που νόμοι της φυσικής καταργούνται! Στην AFW 2019!

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos