Αυτό το μασάζ σε αδυνατίζει και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

01 Ιουλίου 2019 00:30

Tο λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη που βοηθάει τη φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού.


Δηλαδή βοηθά τον οργανισμό να κάνει από μόνος του αποτοξίνωση. Στο λεμφικό μασάζ έχει ήπιους χειρισμούς οι οποίοι εκτελούνται με ρυθμικό τρόπο και στόχος του είναι να διεγήρει την κυκλοφορία της λέμφου. To συγκεκριμένο είδος μάλαξης αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά.

Στην αρχή θα πρέπει τα 5 πρώτα μασάζ να γίνουν μέσα σε 10 ημέρες, για να ενεργοποιηθεί η λέμφος και να έχουμε γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού. Ο τελικός αριθμός, όμως, των συνεδριών εξαρτάται από το πρόβλημα του κάθε ανθρώπου. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60΄. Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά τα πρώτα 5 ραντεβού. Μετά τη μάλαξη, η διαφορά είναι αισθητή στη μείωση της κυτταρίτιδας και στο χάσιμο των πόντων. Οι συνεδρίες θα πρέπει να επαναλαμβάνονται για περίπου 2 φορές το μήνα. γίνεται μια σχετική σύσφιγξη των ιστών, αφού οι κινήσεις είναι ανοδικέ.

marieclaire.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos