Με νταούλια και χορούς από τους Τούρκους η έναρξη της γραμμής Τσεσμέ- Λαύριο

01 Ιουλίου 2019 22:30

Με νταούλια, ζουρνάδες, παραδοσιακούς χορούς και διθυραμβικά σχόλια γιόρτασαν οι Τούρκοι, το απόγευμα της Κυριακής, την έναρξη του δρομολογίου Τσεσμέ- Λαύριο με πλοίο της Aegean Seaways.

Σε δημοσιεύματά τους οι γείτονες κάνουν λόγο για ένα ιστορικό δρομολόγιο το οποίο φέρνει πιο κοντά την Τουρκία με την Ευρώπη, και το οποίο θα μειώσει σημαντικά την ταλαιπωρία και το κόστος κυρίως για τις μεταφορικές εταιρείες που μέχρι σήμερα εξήγαγαν τα προϊόντα τους με νταλίκες που διέρχονταν από τον Έβρο και στη συνέχεια από Αλβανία και βορειότερα.

Στο λιμάνι του Τσεσμέ, στήθηκε μία μικρή γιορτή από τις αρχές της πόλης με λαϊκούς χορούς και συναυλίες προκειμένου να γιορτάσουν την έναρξη ενός δρομολογίου πάνω στο οποίο ποντάρει πολλά η γείτονα χώρα.

Η χωρητικότητα του πλοίου είναι 360 επιβάτες, 500 αυτοκίνητα και 90 φορτηγά. Εστιατόρια, καφετέριες, αίθουσες παιδικών παιχνιδιών,αίθουσες εκδηλώσεων, καταστήματα freeshop και σάουνα θα είναι διαθέσιμα για την άνεση των ταξιδιωτών. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 55 ευρώ.

politischios.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos