Θεολόγος Φθιώτιδας: Δελφίνια χορεύουν και μαγεύουν με τους σχηματισμούς τους

02 Ιουλίου 2019 00:30

test1

test2

test2

Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να «χορεύουν» στη θάλασσα στην περιοχή του Θεολόγου στη Φθιώτιδα κατέγραψε η κάμερα της ομάδας «Up Drones».

Τα πανέμορφα δελφίνια, δημιουργούν σχηματισμούς ενώ κινούνται σε απόλυτο συγχρονισμό και αρμονία μέσα στο νερό, με το θέαμα να είναι συναρπαστικό. Όπως περιγράφει η ομάδα, «Μπορεί να έχουμε γυρίσει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη κινηματογραφώντας της ατελείωτες ομορφιές της… αλλά όταν μπροστά σου συναντάς τα πιο αξιαγάπητα θηλαστικά στον κόσμο τότε αυτή τη συνάντηση θα τη θυμάσαι για μια ζωή…».

 

Τα δελφίνια θεωρούνται από τα πλέον ευφυή ζώα και έχουν καταστεί δημοφιλή στους ανθρώπους εδώ και πολλούς αιώνες για την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά τους και τη φιλική τους εμφάνιση. Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται σε βίντεο τα «παιχνίδια» που κάνουν τα δελφίνια στις ελληνικές θάλασσες. Πριν από λίγες ημέρες, ταξιδιώτες που βρίσκονταν στον Κορινθιακό κόλπο, τράβηξαν μαγικές εικόνες με δελφίνια που τους έκαναν παρέα, καθώς κολυμπούσαν δίπλα από το σκάφος τους.iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos