Χάιντι Κλουμ: Το μοντέλο θα παντρευτεί στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση

30 Ιουλίου 2019 16:25

Φήμες ήθελαν το supermodel Χάιντι Κλουμ και τον κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel να έχουν ήδη παντρευτεί, όμως δημοσίευμα της Bild αναφέρει ότι πρόκειται να γίνει άλλος ένας γάμος στη θαλαμηγό του Έλληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση


Έχουμε χάσει το λογαριασμό με τους γάμους, τους αρραβώνες και τους χωρισμούς της Χάιντι Κλουμ. Η Γερμανίδα πρώην Άγγελος της Victoria's Secret φημολογείται ότι ήδη έχει παντρευτεί κρυφά τον κατά 16 χρόνια μικρότερο σύντροφό της τον 29χρονο κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ. Δημοσίευμα της γερμανικής Bild αναφέρει ότι το σουπερμόντελ και επιχειρηματίας θα κάνει άλλον ένα γάμο-υπερπαραγωγή στο Κάπρι, στη θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O».

Αν και πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 120 άτομα, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι οικογένειές τους. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο ενώ θα ακολουθήσει και φαντασμαγορικό πάρτι.

Χάιντι Κλουμ
Η Χάιντι Κλουμ και ο μουσικός των Tokio Hotel, Τομ Κόλιτζ είναι νόμιμοι σύζυγοι από τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με το TMZ, και ο γάμος τους έγινε τόσο μυστικά που ακόμα και φίλοι του ζευγαριού δεν το γνώριζαν. Το περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι προχώρησε σε μυστικό γάμο στην Καλιφόρνια και κρατάει στα χέρια του το χαρτί του γάμου του. Το ζευγάρι δεν έχει προσχωρήσει ακόμα δημόσια σε επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος, αν και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Κλουμ με νυφικό.

Η Χάιντι σε εμφάνισή της στην Έλεν Ντε Τζένερις είχε πει ότι συνάντησε τον Κόλιτζ για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018 στο πάρτι ενός κοινού τους φίλου. H Γερμανίδα καλλονή και επιχειρηματίας είχε ανακοινώσει μέσω Instagram τον αρραβώνα της με τον 29χρονο κιθαρίστα στις 24 Δεκεμβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos