Πώς μπορείτε να βγάλετε έξτρα χρήματα μέσα από το... κινητό σας!

08 Αυγούστου 2019 22:00

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν έναν τρόπο να ενισχύσουν το εισόδημά τους, χωρίς, ωστόσο, να δουλεύουν πολλές ώρες. Τι θα λέγατε να βρίσκατε λύση σε μια εφαρμογή;

Κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο να βγάζουν επιπλέον χρήματα, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους. Φυσικά, δεν μιλάμε για χρήματα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε αποκλειστικά αλλά κάποια έξτρα που θα μπορείτε να καλύψετε τις εξόδους ή να προσθέτετε στον κουμπαρά σας. Υπάρχουν, λοιπόν, εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε κάποια παραπάνω χρήματα:

Foap
Εάν σας αρέσει να βγάζετε φωτογραφίες, τότε το Foap απευθύνεται σε εσάς. Εκεί, μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας και να τις χρεώνετε όσο θέλετε. Καθημερινά άνθρωποι αναζητούν εικόνες στην εφαρμογή και ίσως εντυπωσιαστείτε από το πόσα χρήματα μπορείτε να βγάλετε.

Bookscouter
Τι θα λέγατε εάν δίνατε τα βιβλία που έχετε διαβάσει; Το Bookscouter σας δίνει τη δυνατότητα να αποσύρετε βιβλία και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Σκανάροντας το barcode του βιβλίου, η εφαρμογή σας αποκαλύπτει εταιρείες απόσυρσης παλιών βιβλίων και την προσφορά τους για το δικό σας. Οταν βρείτε αυτή που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας ώστε να γίνει αγορά και στέλνετε το βιβλίο.

User Testing
Η εν λόγω εφαρμογή σας πληρώνει για να τεστάρετε νέους ιστότοπους, που ανεβαίνουν. Για κάθε site μπορείτε να κερδίσετε περίπου 15 δολάρια. Μετά την εγγραφή, θα σας έρχονται ειδοποιήσεις για νέους ιστότοπους, τους οποίους και θα αξιολογείτε. Κάθε δοκιμή διαρκεί περίπου 15 λεπτά. SOS: Ο ιστότοπος θα σας ζητήσει άδεια για χρήση μικροφώνου και κάμερας

economistas.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos