Οικογενειακή τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αυτά είναι τα θύματα

10 Αυγούστου 2019 11:27

Αυτοβούλως και με το συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.


Στο ταχύπλοο σκάφος, εκτός του χειριστή, επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους (2 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 παιδιά). Στο πλαίσιο της προανάκρισης παραμένουν στο Λιμεναρχείο.

Η τραυματισμένη γυναίκα που βρισκόνταν στο μικρό αλιευτικό σκάφος μεταφέρθηκε λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Αυτά είναι τα θύματα
Τα τρία άτομα που επέβαιναν στην ξύλινη βάρκα ήταν αδέρφια. Νεκροί είναι ένας 70χρονος κι ένας 60χρονος άνδρας ενώ μάχη για τη ζωή της δίνει η δίδυμη αδελφή του δεύτερου θύματος, η οποία έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους όπου και κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε μονάδα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Οι δύο νεκροί και η τραυματίας είναι Ελληνες κάτοικοι της περιοχής του Κρανιδίου.

Οι τουρίστες διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Χέλι και είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos