Στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για Νυρεμβέργη!

16 Αυγούστου 2019 16:30

Γεμάτο από επιλογές είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Ανοίγει η αυλαία της Μπουντεσλίγκα με την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου - Χέρτα, ενώ η Νυρεμβέργη δοκιμάζεται στην έδρα της Σαντχάουζεν. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betrebels. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Με το δεξί η Μπάγερν Μονάχου

Η Μπουντεσλίγκα ανοίγει απόψε την αυλαία της για τη σεζόν 2019/20 με την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Χέρτα. Οι Βαυαροί κατέκτησαν το νταμπλ την περασμένη χρονιά, κάτι που θέλουν επαναλάβουν φέτος σε συνδυασμό και με μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε υποδέχονται στην "Allianz Arena" τη Χέρτα, η οποία έχει νέο προπονητή στον πάγκο της.

Στις 17 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, οι πρωτευουσιάνοι πανηγύρισαν μόλις μία νίκη. Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και 12 ήττες. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Από την πλευρά μας θα επιλέξουμε το NG σε απόδοση 1.93.

Προβάδισμα για Νυρεμβέργη

Στις 19:30 η Σαντχάουζεν φιλοξενεί τη Νυρεμβέργη στο "Hardtwald" για την 3η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Γερμανίας και την Γκλάντμπαχ (1-0 εντός έδρας). Στο πρωτάθλημα συγκέντρωσαν ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, πριν από δύο βδομάδες ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-0 από την Όσναμπρουκ.

Στην αντίπερα όχθη η Νυρεμβέργη κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Ίνγκολσταντ, πανηγυριζοντας την πρόκρισή της στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας την προηγούμενη βδομάδα. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη βαρύτατη εντός έδρας ήττα με 4-0 από το Αμβούργο. Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σαντχάουζεν πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, θα επιλέξουμε το 2 (DNB) σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos