Χαλκίδα: Η αλήθεια για τις μυστηριώδεις «εκρήξεις» που αναστάτωσαν τους κατοίκους

29 Αυγούστου 2019 12:03

Με αναρτήσεις ανθρώπων που ήθελαν να μάθουν τι συνέβη στην πόλη τους γέμισαν τα social media μετά τις δύο δυνατές «εκρήξεις» που αναστάτωσαν την Νέα Αρτάκη.

Τελικά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η όλη αναστάτωση προήλθε από δύο αεροπλάνα που έσπασαν το φράγμα του ήχου και προκάλεσαν εκκωφαντικό θόρυβο πετώντας από την Τανάγρα. Δεν έχει γνωστοποιηθεί επίσημα αν οφείλεται σε κάποια αερομαχία ή άσκηση.

Όπως ανέφερε το τοπικό site, egnomi.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν δέχθηκε κάποια κλήση ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας δήλωνε άγνοια για το γεγονός.

Το χρονικό
Τρομαγμένοι «πετάχτηκαν» σε μπαλκόνια και αυλές, το απόγευμα της Τετάρτης (28/9/2019), οι κάτοικοι της Νέας Αρτάκη Ευβοίας.

"Εκρήξεις" αναστάτωσαν την περιοχή, χωρίς ωστόσο αρχικά κανείς να μπορεί να εξηγήσει την προέλευσή τους. Μάλιστα οι κάτοικοι, ανέφεραν πως επρόκειτο για έναν ασυνήθιστο θόρυβο, μη μπορώντας να το παρομοιάσουν με κάτι.

Ο θόρυβος ακούστηκε σχεδόν σε όλη την Εύβοια
Μετά ακολούθησε ωστικό κύμα που κράτησε περίπου για ένα λεπτό.

newsbomb.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos