Τραγικό τέλος! Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος Άγγλος τουρίστας

11 Σεπτεμβρίου 2019 18:02

Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε η επιχείρηση αναζήτησης του 26χρονου τουρίστα στο Ζαγόρι. Ο 26χρονος βρέθηκε σήμερα νεκρός σε χαράδρα στην Αστράκα. Ο νεαρός Άγγλος είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή το απόγευμα. Είχε ενημερώσει την οικογένεια του ότι θα πάει για ορειβασία.

Νεκρός εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στην Αστράκα, ο 26χρονος Άγγλος τουρίστας, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο 26χρονος έπεσε στο «Λούκι της Πρωτομαγιάς», στην Βορειοανατολική Ορθοπλαγιά της Αστράκας.

Το χρονικό της τραγωδίας
Ο 26χρονος που βρισκόταν για διακοπές στο νομό Ιωαννίνων έφυγε την Κυριακή το πρωί από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κόνιτσα ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά του στην Αγγλία ότι θα πάει για ορειβασία.

Οι συγγενείς του βλέποντας τις ώρες να περνούν και εκείνον να μην απαντά στα τηλεφωνήματά τους άρχισαν να ανησυχούν

Έτσι ο πατέρας του έστειλε μήνυμα στο 112 ,ότι ο γιος του αγνοείται. Το αυτοκίνητό που είχε νοικιάσει για τις μετακινήσεις του ο 26χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ σταθμευμένο και ασφαλισμένο ανάμεσα στο μικρό και στο μεγάλο Πάπιγκο κοντά στις Κολυμπήθρες.

Στις έρευνες εκτός από την ΕΜΑΚ και την Π.Υ συνέδραμαν από αέρος ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας καθώς και ένα ελικόπτερο της Revoil και πολλοί εθελοντές.

Η διαδικασία ανάσυρσης της σορού του 26χρονου αλλοδαπού θα ξεκινήσει αύριο. Η επιχείρηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και το σημείο στο οποίο έχει εντοπιστεί είναι δύσβατο.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos