Οπαδός της ΑΕΚ «βούτηξε» στο κενό μετά από καρτέρι! Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

22 Σεπτεμβρίου 2019 13:34

Καρτέρι σε οπαδούς της ΑΕΚ που επέστρεφαν από το Αγρίνιο έστησαν οπαδοί άλλης ομάδας στην Αθήνα, με τη συμπλοκή να έχει ως αποτέλεσμα ένας 23χρονος φίλος της Ένωσης να "κρυφτεί" σε μπαλκόνι και να πέσει τελικά στο κενό κάτω από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας οπαδός της ΑΕΚ, που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου και ενώ είχε μόλις ξεφύγει από… καρτέρι θανάτου στην επιστροφή από το Αγρίνιο.

Χιλιάδες φίλοι της Ένωσης είχαν βρεθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού για το ματς της ομάδας τους (νίκη με 1-0), αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την επάνοδό τους στην Αθήνα, χούλιγκαν άλλης ομάδας τους περίμεναν για… μάχη.

Αυτή φαίνεται ότι αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά ο 23χρονος οπαδός των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα να έχει πέσει από μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες γύρω από το συμβάν.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos