Αλέξης Τσίπρας: Πότε είδε την ταινία «Ενήλικοι στην Αίθουσα» του Κώστα Γαβρά

29 Σεπτεμβρίου 2019 22:00

Ο Αλέξης Τσίπρας είδε το «Ενήλικοι στην Αίθουσα» με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο


«Βεβαίως και θα τη δω την ταινία, ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες. Γνωρίζουμε τι θα δούμε στην ταινία όσοι έχουμε διαβάσει το βιβλίο. To βιβλίο Βαρουφάκη αναφέρεται σε κρίσιμα γεγονότα με εγωκεντρική προσέγγιση. 30% όσων παρουσιάζει είναι πραγματικά γεγονότα, 30% η δική του στρεβλή προσέγγιση σε αυτά και 30% μυθοπλασία» είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, όταν ρωτήθηκε αν ήθελε να δει την ταινία του Κώστα Γαβρά.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου (28 Σεπτεμβρίου 2019) στο Μέγαρο Μουσικής και στο περιθώριο του Φεστιβάλ «Νύχτες Πρεμιέρας», αλλά ο Αλέξης Τσίπρας εκείνη την ώρα βρισκόταν με τη Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά του στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε δει την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα» σε ειδική προβολή που έγινε την περασμένη εβδομάδα σε κινηματογράφο στο Κολωνάκι. Η ειδική προβολή έγινε από τον παραγωγό της ταινίας, επειδή πρόκειται για ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και την είδαν τα πρόσωπα που αφορά.

Ο Αλέξης Τσίπρας είδε το «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos