Ηλεία: Πνίγηκε στη θάλασσα τρίχρονο παιδί – Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του

06 Οκτωβρίου 2019 16:44

Συγκλονίζει ο θάνατος του τρίχρονου παιδιού, που πνίγηκε στη θάλασσα. Κατέρρευσαν οι γονείς του, όταν έφτασαν στο σημείο...

Ένα νέο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στην Ηλεία.

Ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Συρία βρέθηκε πνιγμένο στη θάλασσα, στην παραλία μπροστά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, στο LM Village της Μυρσίνης.

Το τραγικό αυτό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στη μια το μεσημέρι και το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα μόλις βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο κέντρο υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός Σάμα είχε προφανώς διαφύγει της προσοχής των γονέων του και έφτασε στη θάλασσα. Έπεσε μέσα και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πνίγηκε.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στο Κέντρο Φιλοξενίας λίγο νωρίτερα είχε παρουσιαστεί περιστατικό αναφυλαξίας σε άλλο παιδάκι και είχε κληθεί απο τον υπεύθυνο Γιώργο Αγγελόπουλο ασθενοφόρο για αυτό.

Ο χρόνος άφιξης του ασθενοφόρου, συνέπεσε με τον εντοπισμό του νεκρού τρίχρονου αγοριού και έτσι μεταφέρθηκε χωρις να χαθεί χρόνος στο κέντρο υγείας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγγελούδι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos