Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη αντίδραση για το πρόστιμο των 100.000 ευρώ

17 Οκτωβρίου 2019 21:23

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr οι νομικοί εκπρόσωποι των «Ράδιο Αρβύλα» προτίθενται τις επόμενες ημέρες να ασκήσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης


Μέσω της νομικής οδού θα κινηθούν οι «Ράδιο – Αρβύλα» μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε πως καρκινοπαθής πρέπει να αποζημιωθεί με το ποσό των 100.000 ευρώ για σάτιρα που έγινε προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα σε παλαιότερο επεισόδιο των «Αρβύλα» που είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 είχε σατιριστεί η χροιά της φωνής του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, Απόστολου Κενανίδη. Τόσο η Ομοσπονδία όσο και o κ. Κενανίδης κατηγόρησαν τους παρουσιαστές για σεξισμό και ομοφοβική συμπεριφορά εξαιτίας του συγκεκριμένου επεισοδίου των «Ράδιο Αρβύλα» στο οποίο οι συντελεστές φέρονται να κορόιδευαν τη χροιά της φωνής του «προέδρου των φορτηγατζήδων», όπως τον αποκαλούσαν, ο οποίος μάλιστα είναι καρκινοπαθής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr οι νομικοί εκπρόσωποι των «Ράδιο Αρβύλα» προτίθενται τις επόμενες ημέρες να ασκήσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Κατά πάγια τακτική τους τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και οι συνεργάτες του δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο που να αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos