Έκτακτο: Νεκρός ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε στο Χαϊδάρι

29 Οκτωβρίου 2019 18:35

Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας που δέχτηκε μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι.


Ο επιχειρηματίας εξέπνευσε το απόγευμα της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ταυτόχρονα στην Ασφάλεια εξετάζονται δύο αστυνομικοί καθώς διαπιστώθηκε πως την ώρα της ενέδρας βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο προέρχονται από όπλα αστυνομικών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής τους πως βρίσκονταν τυχαία στο σημείο που έγινε η ενέδρα και έκαναν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού.

Ωστόσο από τους άνδρες της Ασφάλειας εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αστυνομικοί να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο και να συνόδευαν τον επιχειρηματία ως σωματοφύλακες.

Ο επιχειρηματίας που δέχθηκε τους πυροβολισμούς είναι γνωστός στις αρχές καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κατάστημα εμπορίας καφέ που διατηρεί επί της λεωφόρου Αθηνών, είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή τον πυροβόλησαν ενώ ήταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του σε φανάρι στη συμβολή Σατωβριάνδου – Αθηνών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το θύμα της επίθεσης είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων (παράνομο τζόγο).

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos