Αμαλιάδα: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο μαθητής που μαχαίρωσε συμμαθητή του

31 Οκτωβρίου 2019 16:33

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο δράστης - Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το θύμα


Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 16χρονος μαθητής της Β' τάξης του πρώτου επαγγελματικού λυκείου της Αμαλιάδας ο οποίος μαχαίρωσε 15 χρονο συμμαθητή του. Ο μαθητής είχε τραπεί σε φυγή αμέσως μετά την πράξη του. Ωστόσο, λίγο αργότερα, συνοδευόμενος από τον πατέρα του παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και συνελήφθη.
Ο 15χρονος μαθητής που δέχθηκε τα χτυπήματα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη το πρωί της Πέμπτης σε σχολείο στην Αμαλιάδα, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του, μίλησε ο αδερφός του θύματος στο protothema.gr.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές και στη συνέχεια πήγε να τον χτυπήσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε κι έβαλε τα χέρια του. Από ό,τι γνωρίζω το άλλο παιδί πρέπει να έχει πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες, είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού. Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα, του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Ο αδερφός μου έχει τραύματα στην πλάτη από μαχαιριές, πηγαίνουμε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, έχουμε τρελαθεί και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πονάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος, Χρήστος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos