Συναγερμός για τη «Βικτώρια»: Καταιγίδες και χαλάζι θα σαρώσουν τη χώρα

12 Νοεμβρίου 2019 14:04

Το βαρομετρικό χαμηλό το οποίο σχετίζεται με την κακοκαιρία «Βικτώρια», μας πλησιάζει από τα δυτικά, προκαλώντας στο Ιόνιο θυελλώδεις νοτιάδες με την έντασή τους κατά τη διάρκεια της Τρίτης 12/11 να φτάνει τοπικά και τα 9 μποφόρ

Από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 12/11, αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια στα υπόλοιπα δυτικά τμήματα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των βραδινών και νυκτερινών ωρών θα κινηθούν ανατολικά και θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα.

Την Τετάρτη 13/11 αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, από τις πρωινές ώρες, με τα φαινόμενα να είναι ισχυρά κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα, ενώ τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Αιγαίου (Κυκλάδες και Κρήτη).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos