Κάμερα καταστήματος κατέγραψε το θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία

24 Νοεμβρίου 2019 18:09

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λαμία.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού καταστήματος αποτυπώνεται η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης που είχε ως αποτέλεσμα ένας 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών να χάσει τη ζωή του και η σύζυγός του να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Ηταν λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη η σύζυγός του και δύο από τα τέσσερα παιδιά τους, κατευθυνόταν προς τη Λαμία και κινούνταν στον παράδρομο της εισόδου από την Αθήνα. Την ίδια ώρα ένα άλλο αυτοκίνητο που επέβαινε ένας 36χρονος από τη Στυλίδα με έναν φίλο του, ερχόταν από την οδό Αγίου Τρύφωνα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν η BMW μπήκε στον παράδρομο, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη».
Το tvstar.gr εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης γειτονικού καταστήματος.

ιiefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos