«Σεισμός οι αποκαλύψεις του Γιάννη Βρούτση» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Παπαδάκης (Βίντεο)

27 Νοεμβρίου 2019 15:03

Όλοι οι παρουσιαστές των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών διατήρησαν την ψυχραιμία τους μέχρι να συλλέξουν τις πρώτες πληροφορίες


Λίγα λεπτά μετά τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 27/11, δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν σχεδόν τη μισή Ελλάδα, αφού, με επίκεντρο ανάμεσα σε Κρήτη και Κύθηρα, τα 6 Ρίχτερ έγιναν αισθητά τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και την Αττική, αλλά και τη Δυτική Ελλάδα.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη στο Open, η Νίνα Κασιμάτη και ο Χρήστος Παγώνης στην ΕΡΤ1 διατήρησαν την ψυχραιμία τους μέχρι να συλλέξουν τις πρώτες πληροφορίες.

«Από το κοντρόλ με ενημερώνουν ότι ένιωσαν έναν μικρό σεισμό. Όταν ξέρουμε λεπτομέρειες, θα επανέλθουμε» ανέφερε η παρουσιάστρια του «Happy Day.

 

«Σεισμός οι αποκαλύψεις του Γιάννη Βρούτση» είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Παπαδάκης



Στη δημόσια τηλεόραση, η σεισμική δόνηση βρήκε στον αέρα την πρωινή εκπομπή, την ώρα που τον λόγο είχε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογιού, ενώ μαζί της ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

 

Με το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αλβανία να είναι νωπό και πολλούς ανθρώπους να ψάχνουν μια χαραμάδα ζωής μέσα στα ερείπια, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η ανησυχία ήταν μεγάλη, ωστόσο δεν υπάρχουν ούτε θύματα ούτε σοβαρές ζημιές.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos