«Πάρτι» Αντετοκούνμπο και αποθέωση για την 14η σερί νίκη των Μπακς

07 Δεκεμβρίου 2019 13:52

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη (119-91) επί των Κλίπερς - 17.500 φίλαθλοι γιόρτασαν τα γενέθλια του Greek Freak


Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι Μπακς, που σημείωσαν ακόμα μια νίκη - την 14η συνεχόμενη - αυτή τη φορά απέναντι στους Κλίπερς, με 119-91, έχοντας και πάλι για κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο «Greek Freak», σημείωσε 27 πόντους (10/16 διπ., 1/4 τρ., 4/6 διπ.), ενώ με τα 11 ριμπάουντ που πήρε έκανε και double - double. Επίσης, έδωσε και 4 ασίστ. Ο Μίντλετον τον ακολούθησε με 17 πόντους και πιο πίσω έμεινε ο Ιλιασόβα, αλλά και ο Κόναγκτον με 13 πόντους.

 Για τους Κλίπερς τώρα, ξεχώρισε ο Λέοναρντ, ο οποίος όμως έμεινε σχετικά χαμηλά σημειώνοντας 17 πόντους. Πίσω του ήταν ο... διπλός Ζούμπατς με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Τζορτζ να σημειώνει 13 πόντους.

Ο αγώνας είχε χαρακτήρα πάρτι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε τα γενέθλιά του με τους φιλάθλους των Μπακς να του τραγουδούν το «Happy Birthday» και τον ίδιο να ενθουσιάζεται!

Συνολικά περισσότεροι από 17.500 φίλοι των Μπακς ευχήθηκαν «Happy Birthday» στον Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα άσο να το χαίρεται με την ψυχή του και να το διασκεδάζει σαν μικρό παιδί!

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos