Συλλήψεις επτά ατόμων για ναρκωτικά στον Πειραιά

09 Δεκεμβρίου 2019 12:47

Στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών και τριών αλλοδαπών προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, σε συνεργασία με στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και εκτεταμένης επιχείρησης σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, τέσσερις ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί ως εμπλεκόμενοι σε εγκληματική οργάνωση εισαγωγής, διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών ουσιών. Μετά από νομότυπη έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στις οικίες των ανωτέρω, βρέθηκαν συνολικά τα παρακάτω:

-ποσότητα κοκαΐνης βάρους εξακοσίων ογδόντα δύο γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (682,8gr),
-ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους επτά κιλών και εξακοσίων τεσσάρων γραμμαρίων (7.604 kg)
-πέντε ζυγαριές ακριβείας
-πληθώρα καρτών sim και κινητών τηλεφώνων
-ένας φορητός υπολογιστής
-εξωτερική μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)
-το χρηματικό ποσό τριών χιλιάδων εκατόν ογδόντα ευρώ (3.180,00 euro)

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και τα ανευρεθέντα υλικά και χρήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos