Καλαμάτα: Η γυναίκα που έσωσε το βρέφος στα σκουπίδια (Βίντεο)

19 Δεκεμβρίου 2019 23:18

Σε κατάσταση σοκ η 24χρονη Γεωργιανή, δηλώνει μετανοιωμένη…


Ως εκ θαύματος σώθηκε το νεογνό αγοράκι που μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του ήρθε αντιμέτωπο με το σκληρό πρόσωπο της ζωής.
Η είδηση της τραγικής ιστορίας του νεογνού αγοριού έγινε γνωστό σε όλο το πανελλήνιο που εν μέσω της τραγικής αυτής ιστορίας είχε άγιο αφού χάρη στην επιμονή μιας γυναίκας ότι ακούει κλάματα από τον κάδο και την καθυστέρηση λόγω βλάβης του απορριμματοφόρου να κάνει προχθές το πρωί την αποκομιδή των σκουπιδιών από τη συγκεκριμένο οδό, ζει σήμερα και χαίρει υγείας.

Παρότι η σακούλα που το τοποθέτησε η 24χρονη μητέρα του ήταν σχεδόν αεροστεγώς κλεισμένη και ύστερα το πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων (στην ουσία πρόκειται για βαθύ πηγάδι βάθους 2-3 μέτρων με αποσπώμενο κάδο και καπάκι), όπου παρέμεινε για περίπου 3 ώρες προτού βρεθεί από τη γυναίκαι να ανασυρθεί από αστυνομικούς, το μικρό αγοράκι δεν υπέστη ασφυξία! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στην Παιδιατρική Κλινική όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα όντας σε καλή κατάσταση.

kalamatatimes.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos