Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος οπαδός μετά από ανθρωποκυνηγητό

05 Ιανουαρίου 2020 20:58

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος οπαδός στη Θεσσαλονίκη όταν έπεσε νεκρός κοντά στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης μετά από ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από ΙΧ όταν προσπάθησε να διαφύγει από ομάδα νεαρών που τον καταδίωκε με σκοπό να τον ξυλοκοπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας και υποστηρικτής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Σύμφωνα με πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ήταν τρεις οι αλλοδαποί οπαδοί που τραυματίστηκαν από την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos