Εικόνα-σοκ από επίθεση πιτμπουλ σε 11χρονο στις Σέρρες - «Πόνεσα πολύ και φοβήθηκα»

08 Ιανουαρίου 2020 14:30

Eπίθεση από σκύλο πίτμπουλ δέχθηκε 11χρονος μαθητής Δημοτικού σχολείου στο τοπικό διαμέρισμα του Λευκώνα, στις Σέρρες.

Ο 11χρονος Παναγιώτης πήγαινε να συναντήσει έναν φίλο του, όταν δέχτηκε επίθεση από ένα πιτ μπουλ.

Το σκυλί τον δάγκωνε ξανά και ξανά στο δεξί πόδι.«Eγώ περνούσα έξω από το σπίτι εκείνης της κυρίας όταν την είδα να ανοίγει την μεγάλη συρόμενη πόρτα για να συναντήσει έναν συγγενή της που περνούσε από έξω. Εγώ δεν είχα κάνει τίποτα. Τότε το σκυλί πετάχτηκε έξω και μου όρμηξε. Άρχισε να με δαγκώνει. Τρόμαξα. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Τέσσερις ενήλικες προσπαθούσαν να το τραβήξουν από πάνω μου. Εγώ πόνεσα πολύ και φοβήθηκα» λέει ο 11χρονος στα SerraikaNea.gr.

epithesi-skylos-1.jpg

Ο πατέρας του 11χρονου λέει πως το παιδί του στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του για τρεις λόγους. «Πρώτον επειδή το σκυλί του όρμησε στο πόδι και όχι στον λαιμό. Δεύτερον επειδή στο σημείο που το δάγκωσε τα δόντια δεν έφτασαν στην αρτηρία ώστε να κινδυνέψει η ζωή του. Και τρίτον επειδή μπροστά στο περιστατικό ήταν πολλοί ενήλικες που κυριολεκτικά έσωσαν το παιδί μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Για μένα φταίει η ιδιοκτήτρια», λέει.

newsbomb.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos