Κουκάκι: Ελεύθερη η κόρη του γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη

12 Ιανουαρίου 2020 20:48

Ελεύθερη αφέθηκε η κόρη του πολύ γνωστού ηθοποιού που συνελήφθη στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι.

Ήταν μεταξύ των προσαχθέντων στην Εισαγγελία και η ανήλικη κόρη του ηθοποιού η οποία με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη ενώ για τους υπόλοιπους 20 ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο. Ο πατέρας της 16χρονης πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά τηλεοπτικού καναλιού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία

Η σύλληψη

Η κόρη ενός γνωστού ηθοποιού συνελήφθη στο βράδυ του Σαββάτου στο Κουκάκι, κατά τη διάρκεια των χθεσινών επιχειρήσεων σε καταλήψεις στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου. Ο πατέρας της -ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες- συλληφθείσας πρωταγωνιστεί σε δημοφιλή σειρά τηλεοπτικού καναλιού που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Συνολικά, σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες, προχώρησε η αστυνομία , κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή.

Υπενθυμίζεται, ότι στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

.thetoc.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos