«Ράδιο Αρβύλα»: Με σέλφι στικ η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή

04 Φεβρουαρίου 2020 16:29

Μετά την «καταιγίδα» ανακοινώσεων μεταξύ «Ράδιο Αρβύλα» και ΣΚΑΪ, η εκπομπή από τη Θεσσαλονίκη προέβαλε το βράδυ της Δευτέρας το πρώτο της επεισόδιο εκτός τηλεόρασης.


Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» είχε προαναγγείλει πως προτίθεται να αναρτήσει την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή, μετά την ρήξη στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στα δικαστήρια.

Με σέλφι στικ στον αέρα οι παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα»
Παρότι στο στούντιο της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος βγήκαν στο βίντεο της εκπομπής με τη βοήθεια ενός κινητού τηλεφώνου. Ο Αντώνης Κανάκης κράτησε το σέλφι στικ και οι συνεργάτες του συγκεντρώθηκαν γύρω του προκειμένου να καλησπερίσουν τους φανατικούς της εκπομπής, αλλά και να «πασάρουν» τα βίντεο.

Όπως είχαν υποσχεθεί οι «Ράδιο Αρβύλα», η πρώτη αυτή διαδικτυακή εκπομπή θα περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνο GNTM 2. Συγκεκριμένα, η διαδικτυακή «Ράδιο Αρβύλα» παρουσίασε 16 βίντεο για το GNTM 2, ξεκινώντας από μια σπαρταριστή διασκευή του Smooth Criminal του Μάικλ Τζάκσον, με τις κραυγές της Βίκυς Καγιά.

Φυσικά, πριν από όλα, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» φρόντισε να δώσει στους πιστούς της θεατές το κρύο ανέκδοτο της ημέρας, από τα χείλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Βίντεο: «Που θα πάει θα τα ξαναπούμε», η αποφώνηση για τους «Ράδιο Αρβύλα»
«Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι το πρώτο selfie διαδικτυακό “Ράδιο Αρβύλα” στην ιστορία του “Ράδιο Αρβύλα”. Μέχρι να τα ξαναπούμε, που θα πάει θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή…» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. Στην εισαγωγή του μισάωρου βίντεο ωστόσο, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σημείωνε πως στόχος τους είναι μια νέα εκπομπής που να μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream. Για την ιστορία, η πρώτη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 42,500 views ως το μεσημέρι της Τρίτης.



iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos